Laddar, vänta lite...
Till kassan
  • 0 produkter
    Totalt: 0 kr
Öppet köp
i 30 dagar
- Fri retur!
 

Integritet & Säkerhetspolicy

 

Vi på LevHemma.se bryr oss om dig som kund och så även din personliga integritet. Hos oss kan du alltid känna dig helt trygg och vara säker på att de personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp aldrig når någon obehörig. Vi lämnar alltså inte ut dina personuppgifter till andra företag, organisationer eller privatpersoner som inte har med din beställning att göra.

Har du valt faktura eller delbetalning i kassan kommer dock även vår samarbetspartner Klarna AB, som hanterar våran fakturering- och delbetalningstjänst, att ta del av dina uppgifter för att kunna fullfölja utskick av faktura. Vid misstanke om brott kan vi även lämna uppgifter till Polisen.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande Personuppgiftslag (PUL). All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas som en personuppgift.

Vad lagrar vi?

Följande personuppgifter lagrar vi i våran kunddatabas: 

  • För och eftenamn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer

Vad används dina uppgifter till?

Ovanstående personuppgifter används av oss för att hantera och leverera din order, ge dig bästa möjliga service och göra din vistelse på LevHemma.se så bra som möjligt.
Vi kan även, men endast med ditt samtycke, skicka ut nyhetsbrev och personliga erbjudanden. 

Enligt personuppgiftslagen (PUL) så har du rätt att få information om behandlingen av dina personuppgifter.

Vi är glada att ha just dig som kund och respekterar därför din personliga integritet.


Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies (kakor). Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om: 

  • Att webbplatsen innehåller cookies
  • Vad dessa cookies används till
  • Hur cookies kan undvikas

På LevHemma's webbplats används en så kallad sessionscookie. Den används för att möjliggöra varukorgsfunktionen i butiken. Sessionscookien försvinner när du stänger din webbläsare. Accepterar du inte cookies kommer vissa av webbplatsens funktioner inte att fungera.

Vill du inte acceptera cookies kan webbläsaren ställas in så att du automatiskt nekar cookies eller informeras om att en webbsida innehåller cookies. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Läs mer om cookies här och vad lagen säger