Laddar, vänta lite...
Till kassan
  • 0 produkter
    Totalt: 0 kr
Öppet köp
i 30 dagar
- Fri retur!
 

Köpvillkor

 

Här nedan kan du läsa om våra köpvillkor.

Orderbekräftelse och kvitto

När din beställning är genomförd e-postar vi dig ett kvitto på din order. Om du inte får någon orderbekräftelse så kan det bero på att du har råkat ange fel e-postadress. Maila oss då på kontakt@levhemma.se så mailar vi din bekräftelse på nytt.

Priser & Kampanjer

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms med 25%. Det pris som finns angivet vid produkten den dag och den tid du gör din beställning är det som gäller. Vi reserverar oss dock från uppenbara prisfel. Kampanjpriser (nedsatt pris) på respekive produkt gäller så långt lagret räcker eller t.o.m. utsatt datum (där så angivits).

Frakt och Leverans

Leverans av varor sker inom Sveriges gränser. För beställning utanför Sverige vänligen kontakta oss.


FRI FRAKT vid ordervärde över 500 kr.
Beställer du för mindre än 500 kr blir fraktkostnaden 59 kr.
 
OBS! Fri frakt gäller ej på möbler och skrymmande produkter. För dessa produkter debiteras en fast fraktkostnad på 600 kr.

Leveranstid
Leveranstiden är 1-4 vardagar vid lagervara. Vid beställningsvara är leveranstiden inviduell för varje produkt och står vid köp-knappen på produktsidan. Om din beställning innehåller varor med olika leveranstider så skickas din beställning då alla varor finns hemma.

En vara som är beställningsvara kan komma att levereras direkt från vår leverantör. Du har fortfarande samma rättigheter med ångerrätt och reklamation etc. som på en lagervara. Vid eventuell leveransförsening, eller då en vara är slut hos våran leverantör, meddelar vi dig detta och du har då full rätt att häva köpet utan kostnad.
 
Leveranssätt
Ditt paket skickas tryggt och säkert med DHL till ditt närmaste servicepoint. Du får avisering via SMS när ditt paket finns att hämta ut. Om du inte har mobiltelefon så skickar vi brevavisering. Du får även ett e-mail med kolli-id/sändningsnummer när dina varor lämnar vårt lager så att du kan följa ditt paket under hela transporten.

Betalsätt

Klarna Checkout

Faktura, delbetalning, kortbetalning samt bank. Klarnas fullständiga villkor hittar du här:

Villkor Klarna Checkout

 

Ångerrätt och Garanti - 100% Nöjd kund-garanti!

14 dagars ångerrätt på alla varor!
Garantin gäller 12 månader.
 
Byte & Retur
Klicka här för instruktioner hur du byter eller returnerar en vara.
 
Vid retur återbetalar vi hela beloppet när vi mottagit returen. Du får öppna förpackningen och kontrollera varan (tex prova storlek) på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. Varan ska återlämnas i välvårdat skick, görs inte detta kan du komma att debiteras för eventuell värdeminskning.

Vi återbetalar pengarna så snart vi fått produkten i retur, dock senast inom 30 dagar från att köpet blev hävt.
Vänligen observera att ångerrätten ej är tillämplig för företag.

Reklamationer

Om du fått en felaktig eller trasig vara ber vi dig att e-posta oss på kontakt@levhemma.se så hjälper vi dig med lämplig ersättning, antingen genom en ny likvärdig vara eller att du får pengarna tillbaka.
LevHemma står alltid för returfrakt när det gäller skadat eller felaktigt gods.

Ej utlöst försändelse

Det är upp till dig som kund att ange en korrekt och giltig leveransadress. Om paketet inte kommer fram till dig pga. felande leveransadress eller då LevHemma.se får tillbaka ett paket som ej hämtats ut, förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 499 kr inklusive moms, oavsett köpesumma, för att täcka våra transport- och administrativa kostnader.

Om du valt att betala ditt köp med någon av Klarnas tjänster är du själv ansvarig för att meddela dem att du gör en retur för att slippa eventuella påminnelseavgifter eller liknande från dem.

Allmänna villkor

LevHemma.se följer konsumentköplagen och distanshandelslagen.

För att få handla på LevHemma.se måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år måste målsmans tillstånd inhämtas innan köpet och det är även målsman som måste stå som köpare.

Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att LevHemma lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Alla varor är LevHemma.se egendom tills vi erhållit full betalning.

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrigt

Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige. Vi reserverar oss för slutförsäljning, eventuella skriv- och textfel samt att bilderna kan ge olika färgnyanser i olika datorer beroende på skärm och hur den är inställd. 

Vi förbehåller oss även rätten till ändring av all information, inklusive priser och erbjudanden utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller att produkten utgått ur sortimentet har LevHemma.se rätt att häva köpet och betala tillbaka eventuellt redan inbetalt belopp.

Hantering av personuppgifter

Vi bryr oss om dig som kund och skyddar därför dina personuppgifter från att nå någon obehörig. När du handlar av oss på LevHemma så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
 

Dataskyddspolicy

Läs mer här