Dekorera med tavlor

Avivadmin

Dekorera med tavlor

En utmärkt inredningsdetalj är tavlor, eller posters. Det finns alla möjliga motiv att välja mellan vilket innebär att alla kan hitta något som passar deras personliga smak och det tema de önskar. Det finns sedan olika tips på hur du kan hänga upp dina bilder. De flesta väljer att hänga upp tavlor i samma storlek och alltid i ögonhöjd. Det är dock inte ett måste, du kan välja själv hur högt dina tavlor ska hänga samt vilken storlek de ska ha.

Skapa en tavelvägg

Ett tips på vad du kan göra är att skapa en tavelvägg. Det innebär helt enkelt att du hänger upp ett flertal tavlor bredvid varandra. De behöver inte ha samma storlek eller hänga exakt i höjd med varandra. Det viktigaste att tänka på är att du planerar noga innan du hänger upp de. Du kan hitta fler tips på hur du skapar en tavelvägg här.

Ett förslag på hur du får det hela att se fint ut är att välja motiv som passar med varandra. Tänk på vilken färgnyans resten av inredningen har och välj en färg som passar bra. För många olika färger kan göra att det hela ser förvirrande ut.

Om författaren

ivadmin