Förnya din Ikeasoffa med nytt överdrag

Avkalle

Förnya din Ikeasoffa med nytt överdrag

Vi är många som älskar Ikea och deras snygga, enkla och prisvärda möbler. Dock kommer ofta en tid då man vill ha något mer unikt och kanske originellt, men samtidigt vill man inte kasta ut sin fullt fungerande Ikeasoffa. Lösningen är enklare än du tror – nu finns nämligen möjligheten att beställa nya, vackra överdrag till många av just Ikeas soffor, vilket gör att din möbel kommer få en ny look på nolltid.

Sätt känslan med nya sofföverdrag

Kanske är du på väg att renovera hemma eller åtminstone vilja förnya lite och uppdatera exempelvis vardagsrummet. Du kan såklart köpa nya möbler men det är både dyrt och inte särskilt miljömedvetet. En betydligt bättre lösning är att använda dig av Bemz för att skaffa nya överdrag till din Ikeasoffa. Bemz är ett företag som kommer hjälpa dig fixa precis den känsla du vill ha i ditt hem, där soffan är en nyckelmöbel då den ofta tar rätt så stor plats. Så får du den som du vill ha den kommer det bli lättare att bygga på med resten av inredningen och dekorationerna. För att resultatet på sofföverdraget ska bli så bra som möjligt kan du beställa hem fem gratis tygprover innan du bestämmer dig, så du i lugn och ro kan fundera över vilket tyg som blir bäst. Därefter gör du beställningen online och får sedan hem dina överdrag, klara att dra på, och vips har du transformerat din Ikeasoffa.

Stor förändring med små medel

Det finns mängder med tips och trix för att göra om hemma med små medel. Det behöver inte alltid kosta en förmögenhet att göra om och renovera, och du behöver absolut inte alltid kasta ut väl fungerande saker och möbler bara för att du vill ha förnyelse. Så se dig om där hemma, hitta inspiration och tips på nätet, och lägg pengarna där de verkligen behövs. Ofta går det lättare än man tror att fixa till och förnya, och tipset om överdragen till dina Ikeasoffor är definitivt ett av de bästa. Just eftersom soffan är en stor möbel som ofta påverkar känslan i ett helt rum, blir det viktigt att få den rätt och precis som du vill ha den.

Om författaren

kalle administrator