Skapa din egen inredningsstil

Avivadmin

Skapa din egen inredningsstil

När du ska inreda ditt hem behöver du inte välja en viss stil eller tema att följa. Du kan skapa något eget. Det gör du helt enkelt genom att välja möbler och dekoration som du tycker om. Men samtidigt måste du se till att de olika delarna passar ihop med varandra om du inte vill ha ett rum som ser väldigt stökigt ut. Här kommer några enkla tips på hur du skapar din egen inredningsstil:

1.Ta en noga titt på det du har

Börja med att ta en titt på de möbler och dekorationer du redan äger. Ett tips är att du intalar dig själv att du är en gäst som ser rummet för första gången. Lägg sedan märke till vad du tycker om och vad du inte gillar.

2. Gör en lista

Skriv ner allt du tycker om och det som du vill förändra. Skriv även ner vad du tror allting kommer kosta och se ifall du har råd med alla förändringar eller endast bara med en del av dem. Du som endast har råd med att göra mindre förändringar, ta en titt på listan och välj det viktigaste. Du kan även hitta en hel del inspiration genom att ta en titt på bilder eller genom att besöka inredningsbloggar och tidningar.

3. Börja smått

Ibland räcker det med att göra mindre förändringar. Det kan vara något litet som att vrida soffan några grader till höger, eller byta plats på tavlorna du har. Om möjligt kan du piffa upp möblerna du redan äger istället för att köpa nytt. Ibland den enda förändringen du behöver är en ommöblering. Plocka ut allting från rummet och börja sedan placera det igen men på nya platser.

Om författaren

ivadmin