Tips för ett mysigt vardagsrum

Avivadmin

Tips för ett mysigt vardagsrum

Det finns flera tips på vad du kan göra för att skapa en extra mysfaktor i ditt vardagsrum. En soffa, fåtölj, ett litet bord och ett par mysiga filtar är vanligtvis det som finns i rummet, förutom tv:n. Men för att öka mysfaktorn en aning finns det några enkla förslag och tips på vad du kan göra.

Välj en fluffig matta

Det finns flera vackra mattor att välja mellan. De flesta väljer en matta som ser fin ut men glömmer bort att tänka på hur den kommer att kännas. Genom att välja en fluffigare matta kommer du att höja mysigheten i vardagsrummet. Det kommer även kännas skönt under fötterna.

Glöm inte växterna

De gröna detaljerna, växterna, är lätta att glömma bort när du inreder. Du kan blanda de gröna växterna med blommor i olika färger. Vilka blommor du väljer spelar egentligen ingen roll, välj sådant du själv tycker om. Följer du ett visst tema i dina inredning kan du dock fokusera på blommor med samma färg som andra detaljer i rummet. Är du en av de personer som ofta glömmer att vattna blommorna är det bara att välja plastblommor. Det finns flera som ser som levande ut.

Om författaren

ivadmin