Välj rätt inredning i badrummet

Avkalle

Välj rätt inredning i badrummet

I samband med en större badrumsrenovering vill du säkerligen även byta ut inredningen. Vid totalrenovering av badrum är det både kakel, porslin och möbler som byts ut för att göra en omfattande förändring där din personliga stil står i fokus. Det är naturligtvis omöjligt att säga vilken inredning som kommer passa just dig bäst. Det vet bara du. Med våra smarta tips blir det dock betydligt enklare att välja.

Har du anlitat en professionell rörmokare som hjälp vid din renovering kan du känna dig trygg med att både vatten och avlopp fungerar som de ska. En rörmokare kan även hjälpa dig att byta ut blandare till tvättställ och badkar/dusch. Clasfixare erbjuder högklassig service hela vägen och har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar för både företag, privatpersoner och fastighetsägare. Däremot är det du själv som behöver komma fram till vilken inredning och färger som badrummet ska ha och hur ska man då tänka?

5 viktiga aspekter när du ska välja inredning

Att välja inredning till sovrummet är lättare än att välja inredning till badrummet. Det beror helt enkelt på att du lättare kan byta ut fåtöljer och soffbord än fast inredning i just ett badrum eller tvättstuga. Därför är det viktigt att du funderar mer än en gång innan du gör ditt val, så slipper du bli missnöjd i framtiden.

  • Kommer de färger du är intresserad av att passa dig även om 10 år och kommer de vara till din fördel vid en eventuell försäljning?
  • Valet av material styrs oftast efter din budget. Fundera på hur mycket du vill lägga på renoveringen och ta reda på hur tåliga materialen är.
  • Inred gärna med fokus på förvaring. Man behöver mer förvaring i badrummet än man kan tro, t.ex. för produkter och handdukar, men också för tvätt eller liknande.
  • Belysningen i badrummet är viktigare än någonsin. Se därför till att du inte glömmer att fokusera lite extra på denna punkt och inte bara tänka på belysningen i taket.
  • Ju mer vägghängd inredning, desto mer lättstädat blir badrummet!

Om författaren

kalle administrator