Så inreder du en hall

Avkalle

Så inreder du en hall

Hallen är många gånger det första vi möts av när vi sätter fötterna innanför dörren till ett hem. Men en hall kan också vara det utrymme som leder oss mellan hemmets olika rum. Det många inte tänker på är att hallen förtjänar precis lika mycket kärlek när det kommer till inredning som andra delar av hemmet. Med rätt inredning får din hall en helt ny känsla. I den här artikeln får du några tips på hur du kan tänka när du ska inreda din hall.

Hallmatta

En del hallar kan vara smala eller ha dåligt med utrymme, vilket begränsar inredningen. Men alla hallar har ett golv och därför kan du investera i en hallmatta. När du väljer hallmatta ska du tänka på hallens storlek och vilken känsla du vill att den ska ge. En matta kan vara en färgklick eller gå i samma färger som resten av inredningen.

Fokusera på väggarna

Många hallar har dåligt med utrymme och det kan vara trångt. Men du kan ändå få en hemtrevlig känsla. Ett bra sätt att ge din hall ett lyft är att lägga fokuset på väggarna. Förutom rätt färg eller tapet på väggarna kan du sätta upp posters, tavlor och speglar.

Ljus

En annan viktig del för att ett hem ska bli trevligt att vistas i är ljuset. Om det naturliga ljuset inte når hallen är det en bra idé att sätta upp snygga lampor i taket. För att hallen ska bli mysig kan du använda ljus.

Välj rätt möbler och inredning

När det kommer till inredning till hallen ska du tänka på att den ska vara funktionell och ha mycket förvaring. Var noga med att mäta utrymmet där din möbel ska stå för att undvika att hallen ska bli alltför trång. Ett exempel på en bra hallmöbel som dessutom är en snygg inredningsdetalj är byrån.

Om författaren

kalle administrator